Sortout 2005

terug naar de index pagina

Wat ik er van vond

En van de leukste dagen van dit jaar. Dat kan ik er van zeggen.

Zaterdag al de hele dag druk bezig geweest met klaar staan om weg te rijden. En om 15:30 was het dan zover. Samen met Serge (Xena) op weg en op de A27 de eerste stop om bij het mini convooi van Bart (van Partner), Marijke (Gurbe) en Sjakie (koekentrommel) aan te sluiten. Ms. Croft had het zo warm dat ze de olie van de overdrive niet meer kon gebruiken en heeft deze (waarschijnlijk om geen spoor te maken) verneveld in de rijwind. De onderkant van Ms. Croft roest verlopig niet meer even als de voorkant van Xena, die achter mij reed. Dus zonder overdrive weer op pad naar Naarden. In Naarden waren we zo vroeg dat er bijna geen kampeerplaats meer was. Maar het is toch nog gelukt om de tentjes neer te prikken.

S'avonds lekker lang zitten bbq-en en drinken en toch nog redelijk op tijd in kooi. Maar niet iedereen......

Bowy kon, waarschijnlijk door de grote voorraad drank die op moest, niet slapen (S'ochtend lag ie nog op de bar!!!) en is op zoek gegaan naar slachtoffers voor zijn streken. Dat de auto van Aad Koenen op bokjes kwam te staan is logisch. Aad is een prominent lid van deze commune en je zoekt eerder iemand uit die prominent is als iemand die nog maar net komt kijken. Zoals ik. Maar omdat ik s'avond al een aantal keren met dit heerschap had zitten kletsen is hij mij niet vergeten. Zie verder in dit verhaal.

Zondag heb ik me vooral geweldig vermaakt en een hoop uitgegeven. Toen ik bij de RTI ramp stond te kijken, stelde Bowy voor om Ms, Croft er op te rijden. Goed dat lijkt me geen probleem. Ik stap in, start, schakel in en....... niks, schakel nog een keer in en..... nog niks. Wat was er nou aan de hand? Die rat uit Groningen, die met die gele auto's had mijn steekassen er uit gesleuteld. Hilariteit natuurlijk alom. Ik kon er gelukkig om lachen en toen Bowy met een zwetende kop de as weer aan het monteren was had ik er ook schik van. Bowy had zijn sleutels in het gras laten vallen en die zaten ondertussen natuurlijk al in mijn zak. Nu had ik die heel lang in mijn zak kunnen houden maar ik vond het zielig hoe hij aan het zoeken was dus heb ik ze maar terug gegeven. (Wat ben ik toch ook een weekdier).

Na de sortout ben in naar Beuningen bij De Lutte gereden alwaar ik een rendevous had met Iris en Nipper. Helaas werd ik geveld door een griep (die me nu de gelegenheid gaf deze pagina aan mijn site toe te voegen.)

Al met al een super leuk weekend.


Ik heb hieronder een verzameling van links gemaakt naar site van prikkers waar foto's staan. De meeste prikkers heb ik om toestemming gevraagd maar als er een link of foto bij staat waar je het niet mee eens bent moet je me even mailen dan haal ik hem weg.

Een verzameling linkjes naar foto's en filmpjes naar de sortout

foto's van:

    filmpjes van: